Publisert: 11.05.2021

Del artikkel via:

Hammersborg Eiendomsforvaltning AS fusjonerer med OBOS Eiendomsforvaltning AS

Vi har gleden av å informere om at Hammersborg Eiendomsforvaltning AS fusjonerer med OBOS Eiendomsforvalting AS som fortsettende virksomhet.

Mange borettslag og sameier opplever stor interesse for dugnad i disse dager. Kanskje har folk bedre tid, økt behov for samvær eller rett og slett et ekstra stort ønske om å bidra til fellesskapet? Det er fullt mulig å holde dugnad også denne våren – bare man tenker på hygiene og holder avstand.

Godt bomiljø er viktig nå

Tradisjonelt er dugnad en måte å skape fellesskap, godt bomiljø og ikke minst – få ting gjort i fellesarealene. Kanskje får dugnaden en ekstra positiv effekt for bomiljøet i disse tider?

Mens koronadugnaden er forbundet med å isolere seg, er dugnaden i borettslaget en jobb vi gjør mens vi er sammen med andre. Det kan føles befriende akkurat nå.

Tips til trygg og smittefri dugnad:

  • Husk å informere i god tid om at dere tar smittevernhensyn, og om forholdsregler hver enkelt må ta.
  • Gjør det klart at det ikke er obligatorisk oppmøte. Alle med symptomer bør holde seg unna. Man kan heller ikke forvente at personer i risikogrupper ønsker å delta.
  • Sørg for å ha nok koster, raker, søppelsekker, hansker og annet som kan være til nytte, slik at færrest mulig tar på de samme tingene.
  • Ha antibac tilgjengelig, både til håndvask ved behov og for å tørke av redskaper.

Planlegg oppgavene godt på forhånd. Fordel oppgavene slik at det er mulig å holde god avstand mens dere jobber. Hvis flere fra samme husstand stiller, kan disse gjøre oppgaver det må samarbeides om.


Flere nyheter

Forlengelse av strømstøtteordningen for husholdninger

Forlengelse av strømstøtteordningen for husholdninger

Ikke ta sagen i egne hender

Ikke ta sagen i egne hender

Kartleggingsstøtte til borettslag og sameier

Kartleggingsstøtte til borettslag og sameier

Generelle tilgjengelighetstiltak i sameier og borettslag – Søk tilskudd!

Generelle tilgjengelighetstiltak i sameier og borettslag – Søk tilskudd!